Binaire Opties Trading II

Ik hoop dat iedereen die handel is goed. Of als je het nemen van een pauze, of nog aan het leren of in de vroege stadia van uw handel carrière Ik hoop dat het proces is verlopen en plezierig op http://www.optiesonline.com/ hetzelfde moment.

Ik nam precies een binaire handel op de USD / CHF op 31 december ben ik begonnen met het kijken naar de markt rond 01:00 EST, en onderging een aantal gebruikelijke haperingen voor de zeer vroege ochtend, en een grotere haperingen in het algemeen als gevolg van de aanhoudende http://www.optiesonline.com/optie24/ vakantie seizoen (in dit geval pre-New Year’s).

Ik had een spil niveau spelen op 0,88889. Ik hield een oogje in het zeil voor potentiële put-opties op dit niveau, maar als gevolg van een sterke prijs verhuizing van bijna twintig pitten 2:45-03:00, werd de spil doorbroken voordat de vorming van een hoge rond 0,88977. Kleine weerstand gevormd als prijs retraced terug de klik naar de spil. Eens 0,88977 werd weer opnieuw aangeraakt, dit vertelde me dat dat niveau een redelijke plek voor put-opties zou kunnen zijn. Telkens als de markt vertoont de gevoeligheid voor een bepaalde prijs, het is altijd een goed idee om kennis van te nemen en hopelijk benutten om uw voordeel in de toekomst.

 

Zodra de prijs opnieuw aangeraakt 0,88977 voor de derde link keer op de 3:25 kandelaar en verwierp het niveau, begon ik heel sterk het gevoel over een put-optie mogelijk. Normaal gesproken zou ik heb de handel daar genomen, maar ik was nog steeds meer dan een kwartier uit de klicke hier volgende aflopen, dus ik voelde ik had geen behoefte om overhaast in de handel. Maar de prijs was geraakt 0,88977 opnieuw op de 3:30 kaars, dus ik ging een put-optie voor die prijs. Deze handel bracht optiesonline het grootste deel van de tijd tegen mij met ongeveer een pip of zo, maar ik kreeg een one-pip winnaar door expiratie.