EUR / USD Binaire Opties Trading

Woensdag de handel kwam rond 02:00 EST. Uiteraard, op dit punt, vluchtigheid slechts licht opwarmen in de markt, omdat het nog maar de vroege ochtend ook in Europa. Een van de leuke dingen over de handel rustiger uren is dat het nieuws niet te zwaar stoort met uw handelspartners. Voor iedereen die voornamelijk handelt over technische signalen, net als ik, het nieuws kan een nadeel in sommige opzichten, want het kan je dwingen om weg te blijven van de markt Lees het volledige artikel. Voordat de handel in een actief, altijd een economische kalender raadplegen voor die dag om te begrijpen wat soorten evenementen de markt je de handel kunnen beïnvloeden. Bijvoorbeeld, in de VS gegevens over de toestand van de economie wordt vaak vrijgegeven op 08:30 EST, en kan invloed hebben op alle valutaparen – en aandelen en futures-markten verder voorbeelden te noemen – gezien hoe verweven financiële systeem van de wereld is. Bovendien, wanneer er handel kortdurende binaire opties, ook het vrijkomen van vrij impopulaire economische gegevens kan de richting van een markt genoeg om een verliezende handel produceren veranderen.

Op naar de handel van vandaag …

Het niveau een prijs die ik had mijn oog op onmiddellijk was de drager 1 niveau van 1,36685. Prijs kwam heel dicht bij het aanraken van hier net voor 01:00 EST en kwam binnen een paar pitten van het rond een half uur later. Ik heb niet echt eens naar deze dips waardig steunniveaus zijn; ze waren erg zwak op zijn best. Wat ik wilde het meest van al was een uitdaging neer op 1,36685.

 

Toen de prijs naar beneden kwam en raakte support 1 op de 2:00 kaars, stuiterde, en op basis van hoe de prijs hing, leek het waarschijnlijk dat 1,36685 zou houden. Als prijs opnieuw gesproken over de volgende kaars, kreeg ik in een call-optie. Dit was geen handel was ik per se enthousiast over. Had net het niveau en enige aarzeling in de prijsactie te gaan uit van deze set-up te valideren. Toch is het nog steeds een handel je zou internetadres verwachten te winnen misschien 60% van de tijd, naar mijn mening.Dus in theorie, vergelijkbaar probabilistische scenario’s als dit zou moeten winstgevende resultaten geven na verloop van tijd.Ik verwachtte een zeer kleine winnaar, maar ik was in staat om niet alleen maar een beetje van de opwaartse beweging op de binnenkomst kaars, maar ook op de volgende, maar ook voor een 4-5 pip winnaar.

 

Vanaf dit punt, was ik overweegt potentiële put-opties op het draaipunt, maar de prijs daalde ongeveer vijf pips verlegen van het bereiken van dit niveau, ondanks mijn aanvankelijke verwachtingen. Na deze piek is de markt voortdurend gedaald. Ik zou waarschijnlijk hebben overwogen verder callopties op ondersteuning 1. Het kwam dicht bij uitdagende het na 03:30 EST, voordat het natrekken zwak back-up. Dit suggereert zwakke kopen actie op het paar en, niet zo verrassend, zodra prijs geretoucheerd support 1 viel door het level naar nieuwe dieptepunten te maken.

Ondanks een kortstondige stijging terug naar ondersteunen 1 na 04:30, prijzen blijven dalen en niets opzetten netjes op de steun 2 lijn. Op dit punt, als er een markt heeft duidelijk de klikt wens om lagere trend en er wordt niets opzetten op potentiële steun / weerstandsniveaus voor omkeringen , dan op basis van  de manier waarop ik handel, ik zie er veel beter af te verblijven uit de markt te verdrijven. Het is nooit slim om in te zetten tegen een trend, tenzij je een sterke reden om dat te doen. En ik ben niet het type ondernemer dat willekeurige waarden neemt met de trend gegeven zijn er altijd echo’s / mini-retracements die zich voordoen dat kan produceren verliezende trades ondanks hoe sterk een heersende trend zou kunnen zijn.

 

Ik heb niet langer de handel na deze en gewoon aanvaard de ene winnende handel als mijn enige uitgang voor de dag, die ik ben altijd goed met.

De beste handel set-ups na, echter, deed zich juist rond deze 08:30 EST tijdsbestek. Prijs maakte het door ondersteuning 2 en begonnen met het testen ondersteuning 3. Zoals u kunt zien in de onderstaande afbeelding geplaatst, kan een aantal goede calloptie set-ups zijn hebben gehad. Twee fatsoenlijke calloptie set-ups lijken mij zo sterk handelsmogelijkheden.

 

Bovendien heb ik regelmatig te vinden van de hoge en lage scharnierpunten – weerstand 3 en steun 3 – zijn vrij goed omkering gebieden. Meestal als prijs krijgt om deze niveaus is hier de markt overgegaan tot nu toe in één richting te bewegen, dat is natuurlijk voor de markt om koers te wijzigen of neem een adempauze tijdelijk als gevolg van de agressieve mate van het kopen of verkopen die is gezien. Vaak kan er voldoende figuratieve gas nog in de tank om de beweging onmiddellijk te ondersteunen en, voor het moment, omgekeerde natuurlijk niet. Over het geheel genomen dagelijkse draaipunten kan zeer nuttig zijn gidsen in uw handel om deze potentiële reversal punten te bepalen en dat is waarom ik heb gebruikt ze zwaarder nu dan op enig ander moment in mijn binaire trading.